Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Maestro VISA MasterCard JCB

Handelsbetingelser

     

Generelle oplysninger


Mp-tryk
CVR.nr. 30862554
Mejerivej 10, Linderum
9870 Sindal
Mail: mp@mp-tryk.dkBetaling
Du kan betale med DANKORT/VISA, via  bankoverførsel Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.


Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Ved bankoverførsel skal beløbet være forudbetalt.


Levering
Vi Sender med Post Danmark og DAO som pakke uden omdeling.
Fragtpriser ligger fra 35kr og stiger ved forskellige kilointervaller.Leveringstid fra vi sender din pakke er 1-4 hverdage. Du vil altid modtage et track and trace nummer, så du kan følge din pakke undervejs.

Pakke uden omdeling, betyder at du får IKKE får pakken leveret til din hjemadresse, men at du får en besked når den kan hentes, på dit nærmeste posthus/postbutik.

 

Ved produkter med tryk, stickers og andre specielopgaver må der påregnes at der i nogle tilfælde kan gå op til 8 hverdage inden din ordre sendes. Vi bestræber os dog på hurtigere leveringstid.

Alle varer med tryk fremstilles først ved bestilling, husk derfor ALTID at sende en mail om ønsket leveringsdag, hvis du ikke kan vente.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Ved bestilling af varer med tryk, samt stickers bortfalder fortrydelsesretten, når ordren er igangsat. Dvs, at du har modtaget en ordrebekræftigelse herpå.

 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Bemærk at modtagelsen regnes fra den dag pakken er ankommet i pakkeshoppen. Meddelelsen skal gives ved at skrive på mail mp@mp-tryk.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 7 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage udgør en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i ubrudt original emballage.

Har varen været åbnet og taget i brug anses dette som værdiforringelse og Mp-tryk kan nægte at returnere det fulde beløb eller at tage varen retur.

 

Alt vores arbejdstøj er skaffevarer og ved returnering tilbagebetales 80% af varens pris


Varer undtaget fortrydelsesretten

Produkter med tryk

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

 1.  
 • Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
 • Stiftelse eller overdragelse af rettigheder over fast ejendom med undtagelse af fjernsalgsaftaler vedrørende finansielle tjenesteydelser eller af fjernsalgsaftaler vedrørende udlejning af fast ejendom,
 • Opførelse af bygning,
 • Omfattet af § 1, stk. 1, i lov om forbrugeraftaler om brugsret til logi på timesharebasis, længerevarende ferieprodukter m.v.,
 • Omfattet af § 1, stk. 1, i lov om pakkerejser,
 • Spil, hvor der for deltagelse betales en pengeindsats, eller
 • Hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted, hvis købesummen ikke overstiger 350 kr. 

 

 1. Udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,

 

 1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 

 1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

 

 1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

 1. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

 

 1. Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,

 

 1. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

 

 1. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

 

 1. Levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner med undtagelse af abonnementsaftaler for levering af sådanne publikationer,

 

 1. Aftaler, der indgås på en offentlig auktion,

 

 1. Levering af tjenesteydelser i form af logi undtagen til beboelsesformål, transport af varer, biludlejningsvirksomhed, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres,

 

 1. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

 

 1. Finansielle tjenesteydelser omfattet af lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v.

 

 1. Aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.

    


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Mp-tryk
Mejerivej 10, Linderum
987
0 Sindal
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.)
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Ikke afhentede varer:

Henter du ikke dine varer i Pakkeshoppen indenfor 8 hverdage, vil de blive sendt retur til os.
Får vi din ordre retur vil vi automatisk returnere dit ordrebeløb minus 35 kr. som dækker returfragt og ekspedition. Pengene føres tilbage på det kort, som du har brugt under bestillingen.
BEMÆRK! Dette gælder ikke for specialfremstillede varer.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Ved produkter med tryk kan Mp-tryk IKKE stilles ansvarlig ved beklædning der er fejl mærket. D.v.s. at tøjet måske er en størrelse større eller mindre end forventet. For at sikre dig at tekstiler der skal trykkes på efterlever den korrekte størrelse, kan du kontakte Mp-tryk for yderligere vejledning. Alle produkter med tryk laves først når DU bestiller varen og du har derfor IKKE reklamationsret på størrelse, eller en farve der har snydt dig.

 

Ved køb af ATV, elbiler, gokarts og flere af vores køretøjer, gør vi opmærksom på at Mp-tryk ikke står for reklamation og du vil i tilfælde af at du får brug for det få et direkte nummer til vores leverandør, som varetager denne del. 

Det fritager dig som forbruger et mellemled og minimerer ventetiden. 


 

Varen sendes til:
Mp-tryk
Mejerivej 10, Linderum
9870 Sindal

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, mobil.nr. og e-mailadresse.

 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Mp-tryk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.mp-tryk.dk er Mette Poulsen, Indehaver af Mp-tryk
  
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
 
Som registreret hos Mp-tryk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mp@mp-tryk.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mette Poulsen, mp@mp-tryk.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 25 november 2015